Copyright, colaborari si alte trebusoare

Copyright
In principal sunt adepta "free copyright", bun public iar materialele de pe acest site nu fac exceptie. Insa sunt cateva reguli pe care va rog sa le respectati.
Jocurile pe care le fac cu fica mea sunt gasite pe net (poti sa vezi colectia mea pe pinterest) si reproduse. Ar fi penibil din partea mea sa cer cuiva sa respecte o proprietate intelectuala care nu imi apartine, asa ca copiati, copiati, copiati.
Continutul articolelelor mai serioase (cum le numesc eu), care sumarizeaza carti/concepte/idei pe care eu le citesc sunt proprietatea tuturor.

Exceptii de la regula
  • Nu e nevoie sa linkati sursa copierii (adica eu ;) ) atata timp cat nu copiati tot siteul. 
  • Daca insa aveti reclame pe site si deci clar doriti sa profitati economic din aceasta situatie nu aveti acest drept, trebuie sa puneti linkul. 
  • Daca aveti copyright pe site _nu_ va ofer acest privilegiu de a copia materialele sub nicio forma! Oferiti si voi informatia libera si atunci le puteti reproduce linistiti.
Va rog insistent nu copiati si pozele, imi mentin dreptul de autor asupra lor. 

Colaborari
In principal nu fac schimb de linkuri si nu accept colaborari comerciale. Nu pentru ca nu vad avantajele si nu respect multe site-uri de profil pe care le si urmaresc, insa doresc sa imi mentin interfata blogului curata si simpla de navigat. In mod exceptional, daca gasesc un site/blog care imi atrage atentia va fi mentionat intr-un articol.

Intrebari si comentarii? Nu ezitati sa ma contactati pe e-mail janina [at] act.org.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...