04 ianuarie 2013

Zornaim, lovim, gustam si rasturnam bilute

Aia mica cu varicela ;( cu tot si tot plina de viata a ramas.
Daca ai o fetita de 2 ani si jumatate care se crede printesa e imposibil sa nu te fi intalnit cu automatele de "nimicuri" de la intrarea din supermarketuri unde pentru 50 de bani primesti inele, lantisoare si alte lucruri atat de "necesare" printeselor. 50 de bani azi, 50 de bani maine si uite asa am adunat cateva bile transparente de plastic in care se gaseau "minunatele" cum le spune fica-mea.
Daca mai ai si o pasiune pentru bile de sticla (marbles) cum am eu atunci o noua jucarie pentru "aia mica" e ca si gata. Pui bilele de sticla in ambalaj, aduci o cutie nu prea inalta si tada, e gata o activitate foarte indragita la varsta asta "scosul lucrusoarelor din cutie".
Daca va e frica ca se deschid si va inghiti bila puteti sa lipiti marginea cu banda adeziva dar, la noi a fost nevoie de ciocan la un moment dat ca sa scoate jucaria initiala din ele asa de bine se inchid. Si oricum supravegherea e esentiala indiferent ce si cu ce va jucati. Spor la zornait, gustat, lovit, batut intre ele si scos de bile din cutie :).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...