21 decembrie 2011

Joc Ipad: Animal Hide & Seek Adventure HD

Dalia la 6 luni, printre primele intalniri cu Ipadul.
M-am tot gandit daca sa recunosc public sau nu ca Dalia se da pe Ipad. Exista un trend general ca orice tehnologie e dracu gol pentru copil si nu ar trebui expus la asta. Ei bine, din pacate _intotdeauna_ cei care i-am vazut facand astfel de comentarii sunt si cei care nu cunosc produsul si nu au nici un fel de experienta cu el si de ceea argumentele lor nu ma conving. Asa ca, ridic din umeri si merg mai departe si intr-o zi (cat de curand, ca momentan ma documentez) o sa scriu un articol documentat de ce e important ca si tehnologia sa fie prezenta in viata copilului. Cred in echilibru, cred in idea ca totul trebuie facut cu masura potrivita. Asa ca noi ne jucam cu de toate: cu resturile de la ambalaje, cu jucarii simple si sofisticate, cu carti si bineinteles si cu ipad-ul. Si la final am sa inchei cu un citat din articolul scris pe urbankid.roMike Elgan spune că iPad-ul nu este o nouă problemă, ci o nouă soluție la o veche problemă: copiii au nevoie de ceva distractiv care să le atragă atenția pentru o perioadă de timp, iar părinții au nevoie de mici pauze.


Azi am sa incep seria de jocuri pe ipad, poate sa va starneasca si voua interesul :): Animal Hide & Seek Adventure HD 


Despre joc
Asa cum ii spune si numele scopul jocului este gasirea catorva animale, ce se ascund in peisaje specifice: jungla, circ si ocean. Bineinteles, preferatul Daliei este oceanul, cum altfel daca primul cuvant spus de ea a fost peste, nici macar mama sau tata, asta e :).

O data gasite animalele vor dansa in fata voastra si vor face tot felul de giumbuslucuri: racul va clantani din clesti, calutul de mare va scoate bule pe gura, etc.
Toate animalele pe care trebuie sa le gasiti, asa cum puteti vedea si in imagine, se afla pe bara de jos.  Pe masura ce le veti descoperi animalele ele vor disparea rand pe rand, ramanand doar cele care mai trebuie sa fie gasite.
In cazul in care va veti blocati puteti apasa pe bara de jos pe animalul cautat si el se va misca un pic. Dalia sa prins imediat idea si o foloseste de fiecare data cand nu le gaeste.
O data ce ati terminat un nivel va porni o muzica irezitibila care ii va provoca pe micuti la "dans".
Jocul este extrem de intuitiv, atractiv datorita animatiilor, culorilor si melodiilor, necesitand o minima asistenta din partea voastra.
Chesti care ar fi putut fi diferite: nu am priceput de ce caracatita are fata de om, cand celelalte nu au; unele animale vin prea aproape si prea repede in fata o data ce au fost gasite ceea ce o cam sperie pe Dalia, nu insa suficient pentru a o face sa renunte ;).
Una peste alta, e jocul nostru preferat. Intr-o zi o sa facem si un top al jocurilor preferate pe Ipad.

Ratingul nostru: 5/5
http://itunes.apple.com/us/app/animal-hide-seek-adventure-hd/id364015796?mt=8

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...