25 decembrie 2011

Banuti in pusculita: dezvoltam deprinderi motori fine

Pentru a construi jucaria aveti nevoie de o cutie si niste nasturi mai mari in diamentru pentru a evita orice accident. Noi am folosit nasturi speciali, luat de la un joc. Merita sa va luati setul de nasturi pentru ca ii puteti folosi cand ii invatati culorile, formele, la insirat pe ata, sa numarati, etc. Cel mai bun pret il gasti aici la  39 de lei  90 de bucati.
Chiar daca pare usor de bagat banutii in pusculita, totusi spre surprinderea mea nu a fost asa. Dalia a avut unele dificultati, pentru ca spre deosebire de betisoare, rame si alte chestii rotunde, care erau bagate in gauri rotunde, de data asta trebuia potrivita si pozitia banutilor pe fanta... greu nene, greu! Totusi a fost suficient de provocator si distractiv ca sa o tina cateva minute prinsa in joc.

varianta cu nasturi.

varianta cu banuti de ciocolata.

2 comentarii:

  1. Noi folosim cu succes o cutie de scobitori (opresc 4 scobitori, restul le dau deoparte; pun capacul si ea le baga inapoi prin gaurile de pe capac).

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, am folosit si noi scobitorile a fost una dintre cele mai "tari" jucarii la vremea lor, am si pus articolul pe blog ca era prea dragut jocul. Insa daca la scobitori e relativ simplu de bagat inapoi in cutie pentru ca gaura e rotunda, in cazul acestei cutii gaura e o fanta si copilul e "fortat" sa foloseasca miscare de rotire din incheietura mainii pentru a potrivii banutii pe fanta si asta complica mult situatia :).

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...